Top News

When asked the girl her name, she told WV733N- tell me what does it mean? – News Himachali News Himachali
Sanjeev Kumar | October 31, 2025 4:22 AM CST

Quiz Questions and Answers: GK means comprehensive understanding and awareness of different subjects and facts which are not specific to any particular field. It covers a series of subjects including history, geography, science, literature, current affairs and more.

Having good common sense is important because it helps people have a better understanding of the world, engage in meaningful conversations, and make informed decisions. This is achieved through reading books, newspapers and staying updated with current events.

Question 1 - Which creature's eyes are bigger than its brain?
Answer 1-
The ostrich's eyes are bigger than its brain.

Question 2 – In which state is Elephant Cave located?
Answer 2-
Elephant Cave is located in Bhubaneswar, the capital of Odisha.

Question 3 - Papaya is the national fruit of which country?
Answer 3-
Papaya is the national fruit of Malaysia.

Question 4 - Which bird can recognize itself in the mirror?
Answer 4-
A pigeon can recognize itself in a mirror.

Question 5 - Which is called the country of the setting sun?
Answer 5 -
Norway is called the country of the setting sun.

Question 6 - In which state of India is the Sun Temple of Konark?
Answer 6-
Konark Sun Temple is in Odisha.

Question 7 – Which vitamin is found in grapes?
Answer 7 -
Vitamin A is found in grapes.

Question 8 – What is the color of snake venom?
Answer 8 -
The color of snake venom is yellow.

Question 9 - When asked the girl's name, she told her WV733N, tell me what is her name?
Answer 9-
The girl's name will be Neelam. If you reverse WV733N, you will get NEELAM.


READ NEXT
Cancel OK